Kreahus

Værkstedet blev etableret i efteråret 2018 i forlængelse af ørådets stiftelse. Ønsket udsprang af, at flere mennesker med forskellige interesser manglede et sted hvor man kunne mødes og dele hinandens hobbys.

Værkstedet er for ALLE som har en hobby eller interesse de gerne vil dele eller samles om med andre. Har du bare lyst til at sidde og strikke eller hækle er du velkommen til det. Der er for tiden gang i keramik (RAKU) maling på lærred og træsnedkeri med fuglehuse. Der har været afholdt kursus i pilefletning, som gentages næste år. Der er i perioder folk som er meget dygtige til maling som hjælperog vedrørende keramik kan du også få hjælp som nybegynder.

Har du en hobby som du gerne vil have etableret, f. eks smykker, så kontakt Bodil Skov tlf: 23469369 eller Asta Skovtlf: 51702032Når man arbejder i værkstedet koster det 20 kr. pr. gang og hvis man bare kommer og får en kop kaffe og hygger lidtkoster det 10 kr. Beløbet går til at dække strøm og varme. Og der er altid kaffe på kanden.Frem til ferieafslutningen d. 4 juni har værkstedet åbent hver anden uge om aftenen i ulige uger.Næste gang er tirsdag d. 23 juni fra 18.30 til 21.30Værkstedet er beliggende Drivvejen 12 hos Arne og Bodil omme bag hønsehuset.Der er opsat reoler til del og bytte central med bøger. Så mangler du læsestof så kig ind og lån en bog.